Over Bob Berkman - Bob Berkman
36
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-36,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Over Bob Berkman

Trainer en coach

Graag stel ik me voor

Na mijn studie Franse taal- en letterkunde, die ik uit liefde voor taal en communicatie heb gevolgd, ben ik vijftien jaar werkzaam geweest als communicatiemanager in de entertainmentbranche, bij prachtige bedrijven als John de Mol Produkties, Walt Disney, Holiday on Ice en Stage Entertainment. Sinds 2005 heb ik mij volledig toegelegd op het begeleiden van mensen en teams in hun ontwikkelingsproces.

Na het volgen van uiteenlopende trainingen en cursussen op het gebied van leiderschap, effectieve communicatie en persoonlijke groei, geef ik al weer 14 jaar lang advies, training en coaching in uiteenlopende organisaties over communicatie, creatie en teamontwikkeling. Ik laat me graag intrigeren door de kracht van het overwegen van nieuwe mogelijkheden: grote veranderingen kun je te weeg brengen door in gedachten nieuwe mogelijkheden en keuzes te creëren. Uit eigen ervaring weet ik dat de rest dan veelal vanzelf gaat. Dit proces begint veelal met het verkrijgen van inzicht in de beperkingen van je eigen denkbeelden en/of die van je team of organisatie. En daar help ik je graag bij op weg!

 

Voor meer over mijn achtergrond, zie ook: https://www.linkedin.com/in/bobberkman

Bob Berkman

Kennismaken?

Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking.