Trainingen - Bob Berkman
15676
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15676,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Trainingen

Team & personal performance

Trainingen die wij kunnen verzorgen zijn o.a.

 

Creation & Innovation

This workshop is about what we can learn from Walt Disney, world’s most successful entertainer in many ways, on managing creative processes and enabling innovation. A “behind the scenes” look at the consistent strive for excellence, offering a mirror to current talent developers and creative leaders that are critically looking to build innovative organizations.

Read more >>

Deze training kan ook in het Nederlands worden gegeven.

Effectief communiceren

Tijdens de training Effectief communiceren verkrijg je onder meer inzicht in de onbewuste overtuigingen die je gedrag sturen en onderzoek je mogelijkheden om deze te veranderen, hierbij gebruik makend van de kennis die er is over de werking van ons brein en over de taal van ons lichaam.

Lees meer over deze training >>

Effectief samenwerken

In de training effectief samenwerken werken we aan het herkennen en erkennen van bestaande bewuste, en vooral onbewuste patronen en gaan we op zoek naar onbenutte mogelijkheden om het potentieel van het team effectiever te benutten; zowel op het gebied van communicatie, als van inspanning, creatie en innovatie.

Meer over deze training >>

Leren en veranderen

In de training leren en veranderen komen de laatste inzichten aan bod uit de neurowetenschap over de werking van ons brein en de manier waarop die inzichten kunnen bijdragen aan effectiever leren en veranderen.

Meer over deze training >>

Kennismaken?