Effectief communiceren - Bob Berkman
15641
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15641,page-child,parent-pageid-15676,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Training

Effectief communiceren

Effectief communiceren

Waar het over gaat

Welk cijfer geef jij aan hoe je communiceert met je collega’s? Hoe breng jij je boodschap over op zo’n manier dat je je doelen er mee bereikt? Hoe slaag jij er in anderen mee te krijgen in of te overtuigen van jouw gedachtegang? Hoe kun je doordringen tot wat een ander beweegt, als je niet bewust bent van wat jou zelf beweegt? Met welke gelaagdheid kun jij kijken naar jouw communicatie, want die zal immers bepalen hoe jij naar andere mensen kijkt.

 

Wat het je oplevert

Tijdens de training Effectief communiceren verkrijg je onder meer inzicht in de onbewuste overtuigingen die je gedrag sturen en onderzoek je mogelijkheden om deze te veranderen, hierbij gebruik makend van de kennis die er is over de werking van ons brein en over de taal van ons lichaam.

 

Wat we gaan doen

  • Wil jij meer sturing geven aan je communicatie?
  • Bepaalde voornemens of plannen nu eindelijk eens tot uitvoering brengen en weet je nog niet hoe?
  • Jouw patronen doorbreken en andere resultaten verkrijgen?
  • Je bewuster worden van de dingen waar je goed in bent?
  • Meer energie uit je werk halen en met minder geen genoegen nemen?
  • Aandacht schenken aan je eigen ontwikkeling en die van je team in een prettige en veilige omgeving?

Dan is de training Effectief communiceren wellicht iets voor jou en jouw team. Je zult inzicht krijgen in en leren om snel en goed contact op te bouwen met je omgeving, betere relaties op te bouwen en in stand houden, zelfkennis en zelfbegrip opdoen, zelfvertrouwen ontwikkelen, succesvoller zijn in onderhandelen en effectiever je doelen bereiken in een win/win context. Bij de training wordt gebruik gemaakt van inzichten uit de communicatiewetenschap, filosofie, psychologie, taalkunde, antropologie en gedragsleer.

 

Voor wie dit is

Deze training is geschikt voor zakelijke en niet-zakelijke teams, afdelingen, instanties en organisaties die met regelmaat voor communicatieve uitdagingen staan en de confrontatie met zichzelf niet uit de weg gaan!

 

Meer info?