Leren & veranderen - Bob Berkman
17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,page-child,parent-pageid-15676,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Training

Leren en veranderen

Leren en veranderen

Waar het over gaat

We weten dat ons brein effectiever werkt als we informatie opslaan in ons lange termijn geheugen. We weten eveneens dat ons brein nieuwe informatie beter opslaat als het gekoppeld wordt aan iets dat we al weten. We weten ook dat de capaciteit van ons bewuste brein minuscuul is vergeleken bij dat van ons onbewuste brein. En we weten dat ons brein effectiever werkt als er tijdens het leren regelmatig pauzes genomen worden. Tenslotte weten we dat het brein dol is op zuurstof, lichaamsbeweging en gezond eten.

Maar wat doen we met al deze kennis in relatie tot de manier waarop we onszelf iets nieuws aanleren?
Of onszelf willen ontwikkelen? Of zaken eens anders willen aanpakken? Hoe gaan we om met verandering?

 

 

Wat we gaan doen

In de training leren en veranderen komen de laatste inzichten aan bod uit de neurowetenschap over de werking van ons brein en de manier waarop die inzichten kunnen bijdragen aan effectiever leren en veranderen. Er wordt kritisch gekeken naar jouw huidige leer- en veranderstrategieën en die van je team en gezamenlijk gaan we op zoek naar mogelijkheden om nieuwe strategieën te ontwikkelen en toe te passen.

 

 

Voor wie dit is

Deze training is geschikt voor teams, afdelingen, instanties en organisaties die op zoek zijn naar het doorbreken van de eigen patronen en nieuwe mogelijkheden willen creëren om op effectieve wijze hun doelen te bereiken. Deze training leent zich ook uitstekend voor teams, docenten èn leerlingen in het onderwijs om de huidige leerstrategieën tegen het licht te houden en nieuwe effectieve mogelijkheden te ontdekken om leeropbrengsten te verhogen.

 

Meer info?