Effectief samenwerken - Bob Berkman
25
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25,page-child,parent-pageid-15676,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Training

Effectief samenwerken

Effectief samenwerken

Waar het over gaat

Hoe goed slaagt jouw team er in om motivatie in jezelf en anderen aan te boren? Hoe effectief gaat je team om met irritaties en negatieve gevoelens? En hoe slaag je er in om die om te zetten in kracht en resultaat? Hoe maak je optimaler gebruik van de verschillen in en diversiteit van je team? In welke mate worden de aanwezige talenten optimaal benut?

Veel onbenut, onbewust potentieel gaat in teams verloren als gevolg van de waan van de dag en het gebrek aan bewustzijn over de vele mogelijkheden die het team te bieden heeft. Stilstaan bij en bewust worden van de manier waarop jouw team samenwerkt, opent de deur naar een nieuwe wereld vol mogelijkheden, waarin met minder inspanning wellicht (nog) meer resultaat behaald kan worden.

 

 

Wat we gaan doen

In de training Effectief samenwerken werken we aan het herkennen en erkennen van bestaande bewuste, en vooral onbewuste patronen en gaan we op zoek naar onbenutte mogelijkheden om het potentieel van het team effectiever te benutten; zowel op het gebied van communicatie, als van inspanning, creatie en innovatie. Hierbij zullen met regelmaat beperkende overtuigingen omgevormd dienen te worden tot versterkende overtuigingen. Gewenste resultaten kunnen veelal op meerdere manieren worden bereikt, veelal op slimmere en bewustere wijzen dan men gewend is, en het kan ook altijd in een win/win context.

 

Voor wie dit is

De training Effectief samenwerken is geschikt voor alle teams en samenwerkende instanties die oprecht kritisch willen kijken naar de eigen manier van samenwerken en daarbij bereid zijn een – veelal – confronterende blik in de spiegel te werpen.

 

Meer info?